Omejitve prodaje

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Za nakup nabojnikov, dodatkov za strelno orožje, nožev in zračnega orožja za katerega ni potrebno dovoljenje morate biti stari vsaj 18 let. Z naročilom teh izdelkov potrjujete, da ste polnoletni in izpolnjujete vse zvezne, državne in lokalne zakonske/regulativne zahteve za tovrstni nakup.

Če dostopate do naših storitev ali jih uporabljate v imenu druge osebe ali subjekta, se strinjate, da ste odgovorni, če druga oseba ali subjekt krši te pogoje.

Ne pozabite preveriti zakonov svoje države glede uvoza in lastništva orožja, streliva, nabojnikov in drugih delov orožja. Elizur d.o.o. (v nadaljevanju “Polenar Tactical Armory”) ni odgovoren za kakršno koli škodo ali pravne težave, do katerih lahko pride, prav tako ne nudimo vračil, če je predmet zaplenjen s strani carine.

Polenar Tactical Armory si pridržuje pravico do preklica katerega koli naročila ali transakcije, ki bi lahko kršila naše pogoje poslovanja.

Omejitev odgovornosti

Polenar Tactical Armory se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotoviti ažurnost in točnost vseh informacij, objavljenih na tej spletni strani. Hkrati pa si pridržujemo pravico do spremembe ponudbe izdelkov in storitev ter pripadajočih cen ter pravico do spremembe pogojev poslovanja.

Kljub največjemu trudu zagotavljanja točnih informacij, za napačno objavljene cene ne odgovorjamo in niso veljavne. V kolikor ste naročili izdelek za katerega smo naknadno ugotovili, da je bila objavljena cena napačna, vas bomo o tem obvestili, vi pa boste imeli možnost preklica naročila.

Polenar Tactical Armory ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe, napačne uporabe ali nedostopnosti izdelkov, ki se prodajajo na tej spletni strani.

Avtorske pravice

Vsa vsebina na tem spletnem mestu, kot so besedila, grafike, logotipi, ikone gumbov, slike, videi, zvočni posnetki, digitalni prenosi, kompilacije podatkov in programska oprema, so izključna last podjetja Polenar Tactical Armory ali njegovih dobaviteljev vsebine.

Ta vsebina je kot taka zaščitena z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah. Te strani ali katerega koli njenega dela ni dovoljeno reproducirati, podvajati, kopirati, prodajati, preprodajati, obiskovati ali kako drugače izkoriščati v kakršne koli komercialne namene brez izrecnega pisnega soglasja Polenar Tactical Armory

Politika zasebnosti

Polenar Tactical Armory se zavezuje k varovanju osebnih podatkov uporabnikov in ravnanju z njimi v skladu z evropsko Splošno uredbo o varstvu podatkov 2016/679 (GDPR).

Polenar Tactical Armory (v nadaljevanju “podjetje”) je zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov. Hranimo jih izključno za namene obdelave in pošiljanja naročil, računov, informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije. Podatketi NE bodo nikoli dani ali prodano tretji osebi. Podjetje lahko z uporabnikom stopi v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le za namen podpore ali prejemanja novic, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Če stranka med kakršnim koli stikom, vzpostavljenim s katerim koli komunikacijskim sredstvom, izjavi, da ne želi prejemati sporočil na ta način, se podjetje zavezuje, da ne bo več pošiljalo nobenih sporočil, namenjenih sklenitvi pogodbe o prodaji katerega koli blaga ali storitve.

Preberi več…

Politika odpovedi

Za preklic naročila pred odpremo priporočamo, da nas kontaktirate na info@polenartacticalarmory.com čim prej po oddaji naročila (v 24 urah). Potrudili se bomo, da bomo vaše naročilo preklicali, preden bo odposlano, in vam povrnili celotno kupnino brez dodatnih stroškov.

Preverite pred nakupom

Da bi se izognili nepotrebnim stroškom in zastojem, skrbno izbirajte svoje izdelke!

Pred zaključkom nakupa se prepričajte, da ste izbrali pravilne velikosti in/ali barve (priložene so tabele velikosti).

V podjetju Polenar Tactical Armory nudimo brezplačno menjavo izdelkov. Če ste izbrali napačno velikost ali model, nas kontaktirajte preko e-pošte info@polenartacticalarmory.com Edini strošek za stranko je strošek povratne dostave.

Če si preprosto premislite, so se vaše okoliščine spremenile ali ste po odpremi izdelka drugje našli cenejši izdelek, si Polenar Tactical Armory pridržuje pravico, da ne ponudi celotnega vračila (odloči se za vsak primer posebej). Stranki se lahko zaračuna do 20 % vrednosti vrnjenega artikla kot nadomestilo za obnovitev zalog. To ni naša običajna praksa, vendar je vključena v naše pogoje storitve, da nas zaščiti pred goljufijami in strankami z zlonamernimi nameni.

Backorder

V Polenar Tactical Armory se trudimo, da imamo izdelke vedno na zalogi. V kolikor se zgodi da vašega izdelka nimamo na zalogi kljub drugačni informaciji na naši spletni strani, vas o tem obvestimo, hkrati pa vas obvestimo tudi o predvidenem dobavnem roku. Ponudimo vam možnost odstopa od nakupa in povrnitve kupnine ali pa čakanja na obnovo zalog.

Vsi izdelki z oznako “Made to order” so izdelani po naročilu. Med te izdelke spadajo oblačila (majice, puloverji, jakne, pokrivala, obutev) naših blagovnih znamk – Polenar Tactical in Bullets & Dice, stenske okrasitve (posterji, foto platno, itd.), darilni program (skodelice, obeski, magneti, itd.) in nalepke. Dobavni roki teh izdelkov so različni in se gibljejo od enega do desetih delovnih dni. Predviden dobavni rok je zapisan pri vsakem izdelku.

Vsi tokki Battle Gnome Solutions so izdelani po meri. Izdelava traja 1-2 tedna.

Če pride do nepričakovanih težav in bi obdelava naročila lahko trajale dlje kot tri delovne dni, vas bomo kontaktirali po e-pošti.

Zavarovano pošiljanje

Na blagajni nudimo možnost ‘zavarovane pošiljke’ za vse pakete. Zavarovanje krije izgubo in/ali poškodbo paketa med transportom na vaš naslov za pošiljanje. Zavarovanje paketov začne veljati v trenutku, ko so predmeti z zavarovano vrednostjo izročeni prevozniku in prenehajo z dostavo. Ta možnost ne krije morebitnih poškodb artiklov po tem, ko vam je bil paket uspešno dostavljen.

Zavarovanje ne krije zamud pri prevozu.

Rabljenih predmetov in/ali odvečnih predmetov ni mogoče prijaviti kot poškodovanih med transportom. Ti izdelki imajo običajno opazne znake obrabe, kar je jasno navedeno v opisu izdelka in/ali na sliki izdelka.

V primeru, da se domneva, da je paket izgubljen, nas mora stranka čim prej kontaktirati, da lahko začnemo uradno poizvedbo za izgubljeni paket. Stranka mora pri izbranem ponudniku pošiljanja uveljavljati tudi zahtevek za izgubljeni paket.

Če se zavarovani paket izgubi in/ali poškoduje med transportom, vam bomo ponudili celotno povračilo za vaše naročilo.

Garancija

Polenar Tactical Armory zagotavlja kakovost izdelkov z garancijo dobavitelja ali proizvajalca. Garancija velja skupaj s priloženim računom. V primeru okvar, ki so posledica nepravilne uporabe, malomarnosti ali mehanskih poškodb, garancija ne velja. Garancijski zahtevki so nični tudi v primeru vidnih znakov spreminjanja s strani nepooblaščene tretje osebe, nepravilne uporabe ali malomarnega ravnanja.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da v 14 dneh od prejema ponudnika obvesti (po telefonu, e-pošti ali po pošti, pri čemer je datum oddaje pomemben za rok za obveščanje) o odstopu od pogodbe, če z naročenim ni zadovoljen, ne da bi bilo treba navesti razloge za to. Izdelke je treba vrniti najkasneje v 30 dneh po odstopu od pogodbe, nerabljene in nepoškodovane, razen če škode ni povzročil kupec.

Edini strošek, ki ga ima potrošnik pri vračilu izdelkov, je neposredni strošek pošiljanja. Kupnina za vrnjene izdelke bo nakazana na kupčev bančni račun, PayPal ali pa bo ostala na voljo v dobropisu trgovine za naslednja naročila. Sredstva bodo vrnjena najkasneje v 15 dneh po prejemu vrnjenih izdelkov.

2 leti garancije za blago z napako. V skladu s predpisi EU smo dolžni zagotoviti 2 leti garancije na vse blago, kupljeno v EU. To se razlikuje od garancije proizvajalca in pomeni, da če stranka prejme izdelek z napako, je prodajalec dolžan popraviti, zamenjati ali vrniti kupnino za ta izdelek. Upoštevajte, da ta garancija velja samo za izdelke, ki so okvarjeni, poškodovani, jim manjkajo deli ali ne delujejo, kot je bilo oglaševano, od začetka transakcije.

Vračila in nadomestila

Pri Polenar Tactical Armory se trudimo ponuditi najboljše storitve za naše stranke. Občasno pa boste morda želeli vrniti predmete. To sploh ni problem. Prosimo, da nas predhodno kontaktirate po e-pošti na info@polenartacticalarmory.com in če so predmeti v brezhibnem stanju oz. stanju, ki omogoča nadaljno prodajo, z nedotaknjeno embalažo in etiketami, jih lahko vrnete. Artikli morajo biti v nepoškodovani originalni embalaži. Po e-pošti vam bomo dali navodila za vaš primer in vam pomagali pri podrobnostih pošiljanja.

Naš naslov je:

Elizur d.o.o.

Šegova 113

8000 Novo mesto

Slovenija

Z veseljem vam povrnemo ceno artikla, če naše blago vrnete v 14 dneh od dostave.

Po prejemu vračila bomo vrnjene artikle pregledali.

Upoštevajte, da NE krijemo stroškov pošiljanja ali drugih stroškov, na katere lahko naletite, ko nam predmete pošljete nazaj.

Ne nudimo nalepk za povratno pošiljko.

Ponovno pošiljanje nedostavljenih paketov

Če paketa ni bilo mogoče dostaviti in nam mora dostavna službavrniti, vas bomo kontaktirali po e-pošti, da ugotovimo težavo in ponovno potrdimo vaš naslov. Ko odkrijemo težavo, potrdimo vaš naslov ali prejmemo novega, bomo vaše naročilo ponovno poslali brez dodatnih stroškov.

Če ugotovimo, da paket ni bil dostavljen zaradi krivde ali zlonamernosti stranke ali če nam je bil paket vrnjen že drugič, si pridržujemo pravico, da kupcu zaračunamo stroške ponovnega pošiljanja. Stroški ponovnega pošiljanja so specifični za naročilo in se lahko uporabijo tudi za naročila, pri katerih je bila uporabljena “brezplačna dostava”.

Imprint

 • Polno ime: Elizur, industrijski inženiring, d.o.o.
 • Kratki naziv: Elizur doo.
 • Registrirani naslov: Šegova 113, 8000 Novo mesto, Slovenija
 • ID za DDV: SI55177883
 • Matična številka: 8033471000
 • Registrirano pri: Okrožno sodišče v Novem mestu

Bančne podrobnosti

 • SKB banka d.d.
 • BIC: SKBASI2X
 • IBAN: SI56 0318 2100 0586 293

Kontakt

 • info@polenartacticalarmory.com
 • (+386) 030 642 878