KDO STOJI ZA POLENAR TACTICAL ARMORY?

Smo predani strelci in odgovorni lastniki orožja, ki jih zanima napredek strelnega orožja in strelske kulture v naši državi Sloveniji in po Evropi. Naša velika strast je snemanje (upajmo) zabavnih videov, ki jih nalagamo na naš YouTube kanal Polenar Tactical.

Prav tako vneto zagovarjamo varno in odgovorno posedovanje orožja, smo skeptični do vladnih zakonov o nadzoru orožja, ki omejujejo dostop fizično in duševno zdravim posameznikom, ki se želijo ukvarjati s strelskim športom in/ali potrebujejo strelno orožje za svojo osebno zaščito, in verjamemo v osebno svobodo , odgovornost in našo dolžnost do sebe in do drugih v naši skupnosti, ki potrebujejo našo pomoč.

Prizadevamo si, da na nas ne bi gledali kot na norce z orožjem, temveč kot na inteligentne posameznike, ki stojijo za tem, kar imajo radi in v kar verjamejo, četudi je to lastništvo orožja in svoboščine, povezane s tem.

Imamo srečo in smo izjemno hvaležni, da živimo v tej odlični državi, ki ima precej liberalne zakone o orožju v primerjavi s preostalo Evropo.

Zato verjamemo, da smo vsi odgovorni, da tako tudi ostane in se predstavimo čim bolj civilizirano.

Naš namen in poslanstvo je predstaviti to inteligentno strelsko skupnost pokončnih posameznikov čim širši javnosti in izboljšati razumevanje orožja, pravic do orožja in osebnih svoboščin ter razbliniti strahove in nesporazume, ki jih ljudje pogosto povezujejo z orožjem.